Tino Martin komt naar Abina met Koningsdag

AMSTELVEEN – Hij verkoopt de Ziggo Dome uit, maar op 27 april tijdens Koningsdag staat hij gewoon op het podium bij Abina: Tino Martin. De Haagse zanger is de topact tijdens de traditionele ‘grootste reünie van Amstelveen.’

Naast Tino Martin zullen ook de onvermijdelijke Dries Roelvink, Robert Leroy, Denny Braaf, Wesly Bronkhorst. Patrick van Veen. Mike Peterson, Karel Mahieu, Danilo. Quincy en Yves Berendse optreden. DJ Nick verzorgt de muziek tussen de optredens door.

Abina aan de Amsterdamseweg is natuurlijk Amstelveens hotspot tijdens Koningsdag. Maar in het Oude Dorp is het ook altijd goed toeven. Grand Café ’t Oude Dorp zorgt dat er dit jaar weer een podium buiten staat. Van 12 tot 20.00 uur is er muziek met onder meer Bram Koning, the Bluesbrothers en DJ Robin Aristo. Daarnaast is er nog een tweetal mystery guests aangekondigd.

De loop tussen het Oude Dorp en Abina wordt deze keer ook veraangenaamd omdat ANNA ook een vergunning heeft aangevraagd voor een buitentap.