Tsjechov’s Platonov opgevoerd in Schouwburg Amstelveen

AMSTELVEEN – De toneelvoorstelling Platonov (Tsjechov) van Theater Utrecht is zaterdag 7 april te zien in Schouwburg Amstelveen. Een hartverscheurend eerlijk stuk over menselijke misverstanden en de kracht van liefde.

Platonov, biedt een confronterende blik in het leven van een hechte groep vrienden die samenwonen in een grote loft in de stad. Ze worstelen met het leven, de liefde en met elkaar. Regisseur Thibaud Delpeut zet met tien jonge talentvolle acteurs op een briljante manier een voor iedereen herkenbaar en confronterend beeld van deze tijd neer.
Delpeut maakte een radicale en moderne bewerking van de oorspronkelijke tekst (1881) van Anton Tsjechov (vertaling Jacob Derwig). Deze frisse bewerking werd zeer lovend door de pers ontvangen: ‘Deze Platonov slurpt je aandacht volledig op, ook door het frisse spel van de acteurs,’ schreef het NRC(****) en ook Trouw en Volkskrant waren vol lof.

Zaterdag 7 april, aanvang 19.00 uur.

Meer informatie: Schouwburg Amstelveen