A Tribute To 2016 in Amsterdamse Bos

AMSTELVEEN – A Tribute To 2016 is de nieuwste toevoeging aan de reeks openluchtconcerten in het Amsterdamse Bos komende zomer. Deze avond, waarop de in het jaar 2016 overleden artiesten centraal staan, vindt plaats op zaterdag 21 juli tijdens deze zesde editie van Live At. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag 18 mei om 10:00 uur.

2016 is het jaar waarin groten uit de wereld van de popmuziek zijn overleden zoals David Bowie, George Michael, Prince, Maurice White (Earth Wind & Fire), Glenn Frey (Eagles), Toots Thielemans en Leonard Cohen. Een illuster rijtje iconische artiesten die tijdens Live At een groots eerbetoon in het Amsterdams Bostheater krijgen. In samenwerking met Danny Sahupala, die onder meer werkte met Sister Sledge, The Pointer Sisters en de ter ziele gegane North Sea Jazz Club, is een Live At-huisband samengesteld. Nederlandse topvocalisten gecombineerd met de crème de la crème van Nederlandse topmuzikanten. Let’s Dance, September, Careless Whisper, Kiss, Hotel California, Hallelujah, het is slechts een kleine greep uit de reeks grote hits die deze avond voorbij zal komen.

Kaarten voor A Tribute To 2016 op zaterdag 21 juli zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 18 mei om 10:00 uur via LiveAtAmsterdamseBos.nl en Eventim.nl.

Foto: Twitter/ Chris the Barker