Amstelveense dj Garrix heeft nu eigen beeld in Madame Tussauds

AMSTELVEEN – De Amstelveense dj Martin Garrix heeft dinsdag zijn eigen wassen beeld onthuld in Madame Tussauds op de Dam. “Ik vind het een eer om onderdeel te mogen zijn van Madame Tussauds en ben erg blij met het eindresultaat van mijn beeld,” aldus Garrix over zijn beeld.

De 21-jarige Garrix is niet alleen de laatste toevoeging, hij is tevens ook de jongste met een eigen standbeeld in het wassenbeeldenmuseum. Vanaf dinsdag kunnen alle bezoekers en fans met het levensechte beeld op de foto. Martijn Garritsen, zoals Garrix in het echt heet, is niet de enige Nederlandse dj met een eigen beeld. Ook Afrojack, Armin van Buuren, Hardwell en Tiësto zijn te bezichtigen.

who this

Een bericht gedeeld door Martin Garrix (@martingarrix) op


Foto: Instagram Martin Garrix