Amstelveense Fellows Bigband treedt op in ANNA

AMSTELVEEN – De Fellows Bigband treedt op donderdag 31 mei op in ANNA. Het orkest bestaat behalve uit een ritmesectie met keyboard, bas, gitaar en drums uit een indrukwekkende hoeveelheid blazers: vier trombones, vier trompetten en vijf saxofoons. Speciale gast is zangeres Heidy Crooymans. Luister, dans op ‘all time classics’ of drink een bijzonder biertje tijdens het optreden van de Fellows Bigband, onder leiding van de bekende jazztrompettist Loet van der Lee.

Rens Groenendijk, voorzitter van de Fellows Bigband, licht toe: “We geven concerten door heel het land. Het is geweldig leuk om ook weer eens in Amstelveen, onze thuisbasis, op te treden. Ons repertoire bestaat deze avond vooral uit klassieke bigband-nummers, waaronder een flink aantal van Count Basie, en natuurlijk ontbreekt In the Mood niet. Heidy Crooymans zingt nummers als All of me, Cheek to Cheek en I’ve got you under my skin. Tijdloze nummers die nooit gaan vervelen.”

Donderdag 31 mei, aanvang 20:30 uur. ANNA Amstelveen, voormalige St. Annakerk, Amsterdamseweg 22.

Entree €7,50.

Meer informatie: www.anna-amstelveen.nl