Australische hard rockband Sick Puppies naar P60

AMSTELVEEN – De Australische band Sick Puppies staat op woensdag 11 juli in Poppodium P60. De band vergaarde in 2011 bekendheid in Nederland met hun single ‘Maybe’ die in verschillende Nederlandse hitlijsten te vinden was. Tijdens hun vorige Europese tour stond de band nog met een volledig uitverkochte show in Nederland. Nu staat de band op het podium van P60.

Al een band sinds 1997, maar het Australische Sick Puppies lanceerde hun carrière als soundtrack van Free Hugs Campaign in 2006. De bijbehorende video voor deze campagne telt op de dag van vandaag bijna 80 miljoen (!) weergaven en werd wereldwijd opgepakt. Het succes werd opgevolgd met het album ‘Dressed Up As Life’. Met de single ‘All The Same’ brak de band echt door.

Het laatste album van de band ‘Fury’ is een goede weerspiegeling van de nieuwe samenwerking tussen founding members Emma Anzai en Mark Goodwin en zanger Bryan Scott. Met nieuwe gitarist en lead vocalist Bryan Scott werkt de band samen met producer Mark Holman (Three Days Grace, Shinedown, Halestorm, The Struts). Met de single ‘Stick To Your Guns’, vol gitaarriffs en bijpassende percussie, keert de band met een letterlijke knal terug.

Kaarten kosten in de voorverkoop €14,00. Aan de deur op de dag van het evenement kosten deze €16,00. De zaal gaat open om 19.30 uur. Aanvang is 20.00 uur.