Boekpresentatie stadsdominee Werner Pieterse ‘Waar ik je zoek’

AMSTELVEEN – Stadsdominee Werner Pieterse presenteert op zondag 27 mei zijn nieuwe boek ‘Waar ik je zoek. Verhalen over zwervers, koningen, moeder en kind’ in Museum Jan van der Togt. In het boek vertelt Pieterse het grote verhaal van God en mens opnieuw.

Twaalf verhalen woord voor woord, om langzaam te lezen, met beelden voor wie de woorden wil zien. Tijdens de presentatie leest Stadsdichter Matthijs den Hollander zijn favoriete verhaal uit het boek voor en zingt Francisca Burgos. Aanmelden is gewenst via een mail naar: promotie@kok.nl.
En voor degene die zondag verhinderd zijn: op woensdag 30 mei vindt van 20.00 uur tot 21.45 uur een lezing over het boek plaats in de Kruiskerk, Van der Veerelaan 30a. Kijk voor meer informatie op www.wernerpieterse.nl .

Zondag 27 mei, 15.30 tot 17.30 uur. Museum Jan van der Togt, Dorpsstraat 50 in Amstelveen.