Daniël Lohues met nieuwe voorstelling in Griffioen

AMSTELVEEN – Ook dit seizoen is Daniël Lohues weer in vele theaters in het land te zien. Met nieuwe, eigengemaakte songs en waargebeurde verhalen over het leven en daarna, maar ook oudere nummers uit zijn inmiddels rijke oeuvre zullen klinken in deze nieuwe voorstelling vol troost, relativering en humor. Donderdag 10 mei staat hij op de planken van cultuurcentrum Griffioen.

De zoektocht naar jezelf: waar kom je vandaan en waar ga je naartoe? Thema’s die Daniël op zijn eigen manier in een vorm weet te gieten, die garant staat voor een onvergetelijke theater-avond.
Vlier is de titel van het nieuwe album van Daniël Lohues dat in maart 2017 verscheen. Het album bevat een greep uit de nummers die hij de afgelopen tijd maakte aan zijn keukentafel in Erica. “Het is als een dagboek”, zo zegt hij zelf. De nieuwe songs op deze plaat zijn opgenomen zoals ze gemaakt zijn: vers van het land en in de puurste vorm. Daniël achter de vleugel of alleen met een gitaar. Dichtbij en handgemaakt.

Cultuurcentrum Griffioen. Donderdag 10 mei, aanvang 20.30 uur.