Energieontbijt in ANNA met Gideon Goudsmit

AMSTELVEEN – Het achtste EnergieOntbijt wordt vrijdagochtend 15 mei gehouden in de Annakerk. Het thema: wat betekent aardgasvrij voor uw woning? Energie-expert Gideon Goudsmit heeft jarenlange ervaring op het gebied van duurzaamheidsmaatregelen en is aanwezig om vragen te beantwoorden.

De energie-infrastructuur in Nederland gaat veranderen. Mogelijkheden zijn bijvoorbeeld ‘all electric’ of een warmtenet in de buurt. De ene oplossing betekent iets anders voor woningen dan de andere. Het Regionaal Energieloket biedt een gratis huisscan die inzicht geeft in de mogelijkheden van de woning op het gebied van verduurzamen. Er is te zien hoe zonnepanelen, isolaties en warmtepompen woningen kunnen verduurzamen en voor welke subsidies inwoners in aanmerking komen. De online HuisScan is te vinden op regionaalenergieloket.nl.

Deelnemers aan het ontbijt kunnen hun vragen vooraf insturen. De 10 meest gestelde vragen worden door Gideon Goudsmit beantwoord.

Aanmelden voor het ontbijt en insturen van de vragen kan door een mail te sturen naar Jacqueline Quarles van Ufford, de coördinator van het EnergieOntbijt via jacqueline@groenegroei.com. Het ontbijt is van 8.30 uur tot 11.30 uur in de Annakerk (Amsterdamseweg 22, Amstelveen). Vol = vol.

Foto: Locatie van het achtste EnergieOntbijt; De Annakerk.