Hardleerse Pieniemienemijntje opnieuw zoek

AMSTELVEEN – Poes Pieniemienemijntje van de 91-jarige mevrouw Philipine Duval is opnieuw weggelopen. Zowel eind vorig jaar en anderhalve maand geleden besteedde RTVA al aandacht aan de hardnekkige wegloopster, die inmiddels aardig op leeftijd is. De laatste keer dat Pieniemienemijntje zoek raakte, werd ze teruggevonden op de Amstellandlaan, zo’n anderhalve kilometer van haar huis aan de Jacob de Graeflaan in Randwijck.

In het interview met RTVA vertelde mevrouw Duval dat Pieniemienemijntje waarschijnlijk niet goed door één deur kan met haar andere kat. Of de poes nu ook om die reden de benen heeft genomen is niet bekend.

Mevrouw Duval vreest echter dat haar poes niet meer terugkomt. “De lieverd is al weg sinds 30 april. Ik hoop dat ze liefdevol is opgenomen bij een nieuw baasje.”

Mocht u de gechipte Pienemienemijntje toch tegenkomen, dan kunt u contact met ons opnemen via redactie@rtva.nl of op 020 547 85 85.