Jazz in de Bolder: The SJS Trio

AMSTELVEEN – In het kader van ‘Jazz in de buurt’ treedt op vrijdag 11 mei ‘The SJS Trio’ op in wijkcentrum de Bolder.

The SJS Trio bestaat uit Sanna van Vliet-piano/vocals, Joost Kesselaar-drums en Sven Schuster-contrabas.

Sanna van Vliet werd geboren in Hilversum en begon op jonge leeftijd piano te spelen. Zij volgde haar studie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag (1993), waar ze les kreeg van Judy Niemack, Rachel Gould, Jeanne Lee en Frans Elsen en studeerde af met twee majors in Jazz voor zang en jazzpiano. Het komt maar weinig voor dat een pianiste ook nog zo goed zingt en een timing heeft dat swingt! Ze heeft een warm stemgeluid, geweldige beboplijnen, een mooi pianogevoel en tevens een bijzondere muzikale scat-techniek.

Sven Schuster werd geboren in Wolfsburg, Duitsland, waar hij bas begon te spelen op zijn zestiende. Hij studeerde in Graz Oostenrijk aan de Hochschule für Musik en vervolgde zijn studie aan het Conservatorium van Hilversum. Momenteel is hij de vaste bassist van Susanne Alt, The Ob6ions en Bandleader, en Composer/Arrangeur van zijn ‘Amstel Bigband’.

Joost Kesselaar is een genuanceerd slagwerker die vele ensembles heeft bediend vaak met o.a. Berend van den Berg en Erik Robaard en zangeressen als Mirjam van Dam en Ilse Huizinga.

U kunt met dit trio uitkijken naar een mooie sfeervolle jazzavond.

Kosten aan de zaal € 10,00 – leden € 7,00 – A’veenpas en CJP € 5,00 incl. drankje.

Vrijdag 11 mei van 20.00-23.00 uur. Wijkcentrum de Bolder, Groenhof 140 in Amstelveen.