Jazz in het Dorp zoekt vrijwilligers

AMSTELVEEN – Op 9 september 2018 is het zover. Dan is er weer een nieuwe editie van Jazz in het Dorp in het Oude Dorp in Amstelveen. De organisatie is alweer even bezig om het evenement goed voor te bereiden zodat het weer een mooie dag gaat worden. Maar op dit moment zijn zij nog op zoek naar vele vrijwilligers.

Voor de volgende taken worden nog mensen gezocht: muntenverkoop, op-en afbouwers, artiestenontvangers, gastheren- en dames, begeleiders voor de Jazzkidscorner, catering, manusje van alles, en podiumcoördinatoren. Als vrijwilliger zijnde krijg je een bijbehorend Jazz in het Dorp t-shirt.

Lijkt het u leuk om tijdens dit evenement te helpen of bent u op zoek naar meer informatie?  Stuur een email met uw contactgegevens, de tijd dat u beschikbaar bent en wat u zou willen/kunnen doen naar info@Jazzinhetdorp.nl dan neemt de organisatie contact met u op.