Jessie Ware en Death Cab For Cutie naar het bos

AMSTELVEEN – Jessie Ware en Death Cab For Cutie zijn de nieuwste toevoegingen aan de reeks openluchtconcerten in het Amsterdamse Bos komende zomer. De Britse singer-songwriter staat op woensdag 4 juli op het podium tijdens deze zesde editie van Live At, terwijl Death Cab For Cutie op zaterdag 16 juni te zien is.    

Jessie Ware
Jessie Ware gooide in 2012 hoge ogen met haar debuutalbum Devotion, waarvan maar liefst 6 singles in de Britse hitlijsten belandden. Na het verschijnen van Devotion bracht de Britse zangeres in 2014 opvolger Tough Love uit. Sindsdien werden haar songs miljoenen keren gestreamd. Haar grootste hit tot nu toe, Say You Love Me, staat al op bijna 85 miljoen streams, terwijl singles RunningSweet TalkNight Light en Imagine It Was Us een groot bereik hebben behaald. Met haar frisse mix van R&B en elektronica en prachtige verschijning weet ze overal waar ze komt muzikale harten te veroveren. Daarnaast is de singer-songwriter te horen op nummers van o.a. Joker en SBTRKT en schreef ze mee aan het nummer New Man van Ed Sheeran.

Death Cab For Cutie
Death Cab For Cutie is al meer dan 20 jaar een begrip in het indierock-circuit en brak in 2003 door met het album Transatlanticism. Van dit album werden in de Verenigde Staten alleen al in de eerste week 90.000 exemplaren verkocht. Daarnaast werd de band al meerdere malen genomineerd voor een Grammy Award en wonnen ze een MTV Video Music Award. De band rondom Ben Gibbard heeft een herkenbare sound met veelal intieme en kleine luisterliedjes, zoals Soul Meets BodyBlack Sun en het adembenemende I Will Follow You Into The Dark.

Kaarten voor Jessie Ware op woensdag 4 juli zijn €35,50 incl. €3 servicekosten en excl. transactie- en/of verzendkosten. Tickets voor Death Cab For Cutie zijn €38 incl. €3 servicekosten en excl. transactie- en/of verzendkosten. De kaarten voor beide concerten zijn verkrijgbaar via LiveAtAmsterdamseBos.nl en Eventim.nl.