Joey Jordison (ex-Slipknot) naar P60 met Sinsaenum

AMSTELVEEN – Zaterdag 20 oktober verwelkomt Poppodium P60 Sinsaenum voor een nieuwe Diabolica Sonis. De death/blackmetal band met leden van Slipknot en Dragonforce komt voor een show naar P60.

De bassist van Dragonforce en de voormalig drummer van Slipknot vormen samen black metal supergroep Sinsaenum. Naar idee van Fred Leclercq (Dragonforce) wordt de band verder bezet door Stéphane Buriez (Loudblast), Attila Csihar (Mayhem, Sun O)))), Sean Zatorsky (DÃ…Ã…TH, Chimaira) en Heimoth (Seth).

In 2016 bracht de band debuutplaat ‘Echoes of The Tortured’ uit. Een album dat door zowel de fans als de critici erg goed is ontvangen. Opvolger ‘Repulsion For Humanity’ staat trouwens al op de planning voor 10 augustus en in de woorden van de mannen zelf staat er veel moois aan te komen: “It’s a continuation of “Ashes” and it’s going to be radical, violent, and angry!”

Joey Jordison is bekend als voormalig drummer en co-founder van heavymetalband Slipknot. In december 2013 stapte Jordison nog uit Slipknot, maar dat was zeker niet het einde van zijn muziekcarriére. In mei 2016 start hij zowel met zijn band VIMIC, als met Sinsaenum. VIMIC maakte eind vorig jaar nog een stop in Nederland, dit jaar komt Jordison met Sinsaenum naar Amstelveen.

Kaarten voor deze avond kosten in de voorverkoop €20,00. Op de dag van het evenement kosten deze €22,50. De zaal gaat open om 19.30 uur. Aanvang is 20.00 uur.