Joop Siemers vertrekt bij RTVA

AMSTELVEEN – Joop Siemers beëindigt per heden om persoonlijke redenen zijn bestuurslidmaatschap van RTVA. Siemers is begin 2017 samen met Hans Steenvoorden en Henk Bleekemolen vanuit de steungroep RTVA toegetreden tot het bestuur van de omroep. Tijdens die periode is hij onder meer belast geweest met de portefeuille commercie en is hij ook binnen de werkorganisatie op meerdere fronten actief geweest.

Siemers heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de vernieuwing van de omroep, die daardoor beter is toegerust om te voldoen aan de eisen die Amstelveners stellen aan een moderne lokale omroep. Het bestuur betreurt zijn vertrek, maar heeft uiteraard respect voor zijn beslissing. “Wij wensen hem alle goeds toe,” aldus voorzitter Henk Bleekemolen namens het bestuur.