KinderBeestFeest komt eraan: ‘niks aan de hand, wel aan de kant’

AMSTELVEEN – In Artis is morgen, 1 juni 2018, weer het jaarlijkse KinderBeestFeest. Één keer per jaar worden chronisch zieke en/of gehandicapte kinderen vanuit allerlei ziekenhuizen en andere zorginstellingen in de regio Amsterdam-Amstelland opgehaald door de hulpdiensten. Het feest is bedoeld om even alle zorgen te vergeten en één avond per jaar te kunnen genieten samen met ouders, broertjes en/of zusjes.

Vervolgens worden de kinderen met zwaailicht en sirene naar de dierentuin in Amsterdam gebracht waar zij allerlei activiteiten doen. De dierentuin is voor bezoekers gewoon geopend tot 18.00 uur. Het evenement duurt tot ongeveer 21.00 uur. Daarna worden alle kinderen door de hulpdiensten weer teruggebracht naar hun zorginstelling. Ook dit gaat met zwaailicht en sirene.

Ziet en hoort u morgen (vrijdag 1 juni dus) vanaf 16.00 uur in de regio Amsterdam-Amstelland veel sirenes? Niks aan de hand, maar graag wel aan de kant.

Bent u op zoek naar meer informatie over dit evenement, kijk dan op: http://kinderbeestfeest.nl/