Kluun interviewt Saskia Noort bij Venstra

 Boekhandel Venstra ontvangt op zaterdag 12 mei niemand minder dan Saskia Noort. Kluun interviewt de bestverkopende Nederlandse thrillerauteur over het schrijven, het waarom van de overstap naar Lebowski maar vooral over haar nieuwe boek: Stromboli. Na afloop is er een signeersessie.

Een voorproefje uit Stromoboli:
‘Ik wil dat het ophoudt. De repeterende gedachtes. Het voelen. Het niet-voelen. Het doven en het oplaaien. Ik ben zo moe. En het gaat niet voorbij. Het wordt niet beter. Mijn moeder zei me dat gek zijn betekent dat je dezelfde hel steeds opnieuw beleeft.
Honderdduizenden lezers genieten wekelijks van de column van het schrijversechtpaar Sara Zomer en Karel van Bohemen, waarin ze ogenschijnlijk openhartig verslag doen van hun gezinsleven. Maar achter de façade van hun bohemienbestaan ettert al jaren een dagelijks leven vol afgunst, wrok en zelfs geweld. Na weer een nachtelijke uitbarsting is het genoeg: Sara besluit Karel te verlaten.
Al snel komt Sara alleen te staan – niemand wil nog iets met haar te maken hebben. Om haar leven weer op de rails te krijgen boekt ze een retraite op het idyllische Italiaanse vulkaaneiland Stromboli. Onder leiding van een wereldvermaarde goeroe geeft ze zich met een bont gezelschap lotgenoten over aan rollenspellen en oefeningen die steeds een stap verder gaan.
Wat een nieuwe start had moeten worden, mondt uit in een afdaling naar regionen van haar verleden die ze het liefst verborgen had gehouden.’

Zaterdag 12 mei, tijd 12:00 – 13:00 uur
Toegang: gratis
Aanmelden: info@venstra.nl of 0206419880