Moederdagtip: Sing-a-long editie Mamma Mia in Cinema Amstelveen

AMSTELVEEN – Cinema Amstelveen vertoont op Moederdag, zondag 13 mei, een speciale Sing-a-long editie van Mamma Mia! The Movie. Meryl Streep, Pierce Brosnan en Colin Firth zie je terug in deze verfilming van de musicalhit uit 2008.

Donna (Meryl Streep), een onafhankelijke, single moeder heeft een hotelletje op een idyllisch Grieks eiland. Ze staat op het punt om Sophie (Amada Seyfried), de pittige dochter die ze alleen heeft grootgebracht, los te laten. Voor Sophie’s huwelijk heeft Donna haar twee oude hartsvrienden uitgenodigd: de praktische en no-nonsense Rosie (Julie Walters) en de rijke, meermalen gescheiden Tanya (Christine Baranski) van haar vroegere backing-band ‘Donna and the Dynamos’.

Maar Sophie heeft in het geheim zelf drie gasten uitgenodigd. Ze is op zoek gegaan naar de identiteit van haar vader die haar naar het altaar moet begeleiden en ze haalt drie mannen uit Donna’s verleden naar het mediterrane paradijs waar ze 20 jaar daarvoor waren geweest. In de 24 chaotische, magische uren bloeit er nieuwe liefde op en vatten oude romances opnieuw vlam op dit weelderige eiland vol mogelijkheden.

Om je moeder (of vriendinnen) te verwennen zijn er speciale arrangementen voorafgaand aan de film:
Koffieontvangst: € 6,50 p.p. 1 kopje koffie/thee met appeltaart. (te bestellen tot uiterlijk vrijdag 11 mei).
Prosecco-Piccolo-arrangement (20 cl): € 9,50 p.p. Met luxe zoutjes en nootjes. Je drankje staat klaar vanaf 14.30 uur.

De film begint om 15.30 uur.
Meer informatie: Cinema Amstelveen