Nieuw thuis gezocht: Karel

Hallo lieve mensen! Ik ben Karel, een knappe gecastreerde kater van 7,5 jaar oud. Ik ben als zwerver hier in het dierentehuis gekomen. Mijn oude baasjes hebben zich niet gemeld, dus ik mag naar een nieuw huis verhuizen.

In het begin ben ik voorzichtig en kijk ik de kat uit de boom. Uiteindelijk laat ik mij wel aaien, maar een schootkat ben ik niet. Omdat ik alles nog erg spannend vind zoek ik een baasje waarbij geen kinderen wonen.

Ik kom erg graag buiten, dus het zou wel heel fijn zijn als ik in een afgesloten tuin een frisse neus kan halen.

Kunt u hem dat fijne rustige huisje bieden? Stuur dan een e-mail naar info@dierentehuisamstelveen.nl. Vermeldt daarin uw thuissituatie. Mijn verzorgers kunnen dan beoordelen of deze voor mij geschikt kan zijn.

Dierentehuis Amstelveen
Kostverlorenweg 12, Amstelveen
Contact: 020-6431440 of info@dierentehuisamstelveen.nl