Nieuw thuis gezocht: Leto

Hallo, ik ben Leto, een actieve Jack Russel van 14 jaar oud. Ik ben hier in het dierentehuis gekomen omdat mijn baasje is overleden.

Ik ben dol op mensen en geniet er van om op schoot te kunnen liggen. Ik ben bang voor harde geluiden zoals onweer en vuurwerk. Ook kinderen vind ik te druk, dus mijn verzorgers zoeken een huisje voor mij waar geen kinderen wonen. Ook met katten kan ik niet overweg.

Ik kan goed alleen thuis zijn en ga graag met de auto mee op stap. Wandelen vind ik heerlijk, mijn neus aan de grond en achter mijn neus aan.

Hier in het dierentehuis is gebleken dat ik de ziekte van Cushing heb. Hiervoor krijg ik medicatie.

Wilt u mij een nieuw thuis geven? Neem dan contact op via info@dierentehuisamstelveen.nl. Mijn verzorgers zullen een vragenformulier toesturen. Als hieruit een match blijkt wordt u uitgenodigd voor een kennismaking.

Uit ervaring is bekend dat bij een 1e kennismaking er meestal gelijk een klik is. Om te voorkomen dat er een te snelle beslissing wordt genomen, wordt gevraagd om nog een tweede en soms een derde keer terug te komen.

Dierentehuis Amstelveen
Kostverlorenweg 12, Amstelveen
Contact: 020-6431440 of info@dierentehuisamstelveen.nl