Nieuw thuis gezocht: Milou

Hallo lieve kattenmensen! Ik ben Milou, een lieve knuffelige dame van 11 jaar oud. Enkele maanden geleden heb ik mij hier ook al voorgesteld, maar ik heb nog altijd geen nieuw huisje gevonden.

Ik ben hier in het dierentehuis gekomen nadat mijn baasje met spoed moest worden opgenomen in een verpleegtehuis. Ik mocht helaas niet mee.

Ik ben wel een kat die een dagelijkse routine nodig heeft. Vanwege suikerziekte moet ik op vaste tijden insuline toegediend krijgen. Handigste om dit te doen is als ik mijn eten krijg.

In het begin kijk ik een beetje de kat uit de boom. Als ik eenmaal gewend ben dan ben ik gek op aandacht en word ik het liefst de hele dag geknuffeld. Ook zou ik het fijn vinden om af en toe naar buiten te kunnen.

Ik zou zo graag een fijn nieuw huisje krijgen. Heeft u een plekje voor mij? Stuur dan een e-mail naar info@dierentehuisamstelveen.nl met daarin een duidelijke uitleg over de thuissituatie. Mijn verzorgers kunnen dan beoordelen of de situatie voor mij geschikt is.

Dierentehuis Amstelveen
Kostverlorenweg 12, Amstelveen
Contact: 020-6431440 of info@dierentehuisamstelveen.nl