Nieuw thuis gezocht: Mindy

AMSTELVEEN – Hallo, ik ben Mindy, een gesteriliseerde dame van 4 jaar oud

Ik vind alles hier in het tehuis heel erg spannend, daarom wordt er voor mij een huisje gezocht zonder honden of kinderen. Met andere katten kan ik goed overweg. Een kattenmaatje voor mij zou fijn zijn, die kan mij laten zien dat alles niet zo eng is.

Als ik eenmaal gewend ben zou ik het prettig vinden om naar buiten te kunnen.

Kunt u mij een fijn thuis bieden en mij voldoende tijd en ruimte geven om te wennen? Stuur dan een e-mail naar info@dierentehuisamstelveen.nl met daarin een duidelijke uitleg over uw thuissituatie. Mijn verzorgers kunnen dan beoordelen of de situatie voor mij geschikt is.

Dierentehuis Amstelveen
Kostverlorenweg 12
1183 TM Amstelveen
Contact: 020-6431440 of info@dierentehuisamstelveen.nl