Nieuwe expositie op Wester-Amstel

AMSTELVEEN – Op buitenplaats Wester-Amstel zijn van vrijdag 11 mei t/m zondag 27 mei werken van Mark Pol en Hélène Swierstra te zien.

Tekeningen die Mark Pol maakt zijn vaak de eerste aanzet voor zijn schilderijen. Zijn werk heeft als centraal thema de mens, met al zijn zwaktes en tekortkomingen. Pol heeft een opmerkelijk kleurgebruik en zijn beeldtaal is niet makkelijk onder te brengen in een bepaalde categorie. De bezoeker wordt vooral uitgenodigd tot kijken. Het beeldend werk van Hélène Swierstra ontstaat door het observeren van de mens en de natuur. Naast observaties  gebruikt zij haar ervaringen en emoties bij het maken van haar beelden. Swierstra maakt gebruik van allerlei materialen zoals brons, hout, gietklei en gips. 

De expositie is geopend van vrijdag t/m zondag van 11.00 uur tot 16.30 uur en op feestdagen.
De toegang is gratis. Honden worden niet toegelaten.

Buitenplaats Wester-Amstel
Amsteldijk-Noord 55
1183 TE Amstelveen