Nieuwe expositie op Wester-Amstel

AMSTELVEEN – Pauline Zeij en Susana Baticón exposeren van vrijdag 1 juni t/m zondag 17 juni op buitenplaats Wester-Amstel.

Pauline Zeij schildert trefzekere portretten van zowel mensen als dieren. Daarnaast maakt zij schilderijen, die een geheel eigen magische wereld verbeelden en waar mens en dier elkaar regelmatig ontmoeten. Haar beeldtaal is zowel zacht en aaibaar als rauw en reëel en dat gaat moeiteloos samen.

Beeldhouwster Susana Baticón werkt het liefst met marmer, een steensoort die de mogelijkheid biedt tot gedetailleerde vormgeving. Haar beelden zijn zowel figuratief als abstract. Het zoeken naar de perfecte vormgeving is van belang en het polijsten maakt het beeld af.

De expositie is geopend van vrijdag t/m zondag van 11.00 uur tot 16.30 uur en op feestdagen.
De toegang is gratis. Honden worden niet toegelaten.

Buitenplaats Wester-Amstel, Amsteldijk-Noord 55, 1183 TE Amstelveen.