Nieuw seizoen Schouwburg Amstelveen vol cabaret

AMSTELVEEN – Goed nieuws voor fans van cabaret: op zaterdag 19 mei start de online voorverkoop van Schouwburg Amstelveen. Het publiek kan in seizoen 2018-2019 uit meer dan 275 voorstellingen kiezen, waarvan maar liefst 73 cabaretvoorstellingen! Van gevestigde namen als Freek de Jonge, Tineke Schouten en Bert Visscher maar ook van jong talent als Patrick Laureij, René van Meurs en Rundfunk.

Er valt komend seizoen weer heel wat te lachen in Schouwburg Amstelveen, waar ieder jaar een breed scala aan cabaretiers te zien. Van bekende cabaretiers geliefd bij het grote publiek tot minder bekende namen die flink aan de weg timmeren. In de eerste categorie vallen zonder twijfel namen als Freek de Jonge, Tineke Schouten, Bert Visscher, Brigitte Kaandorp en Youp van ’t Hek.

Sommige cabaretiers waren afgelopen seizoen zo succesvol met hun voorstelling dat ze dit seizoen weer met deze voorstelling in Schouwburg Amstelveen te zien zijn. Zoals bijvoorbeeld Sanne Wallis de Vries (donderdag 4 oktober), Sara Kroos (donderdag 11 oktober), Veldhuis & Kemper (dinsdag 16 en woensdag 17 oktober), Paulien Cornelisse (dinsdag 27 november) of Ali B (woensdag 19 december). Mooie kans voor iedereen die ze in seizoen 2017-2018 heeft gemist.

Enkele cabaretiers die nu nog minder bekend zijn: Patrick Laureij. Hij speelt op woensdag 16 en donderdag 17 januari in de schouwburg. Anne Neuteboom, winnares van Camaretten 2015. Zij speelt op 26 januari in de Amstelveense schouwburg.