Nieuws Japans soeprestaurant op het Stadsplein

AMSTELVEEN – Onlangs opende Tokyo Ramen haar deuren aan het Stadsplein in tussen Popov en Day. De winkel brengt authentieke Japanse Ramen naar Nederland. Ramen is een Japanse soep, die ook in Japan zelf een toenemende populariteit geniet. Tokyo Ramen heeft op twee locaties in Amsterdam reeds restaurants en opent nu haar deuren van een derde locatie in Amstelveen.

Tokyo Ramen wil de bezoekers een authentieke ervaring bieden van de Japanse keuken. Maar liefst de helft van de ingrediënten worden uit Japan geïmporteerd en via geheim procedé door de chef-koks bereid. De menukaart combineert de variatie aan Ramen soepen met Japanse bieren en diverse smaken van Sake.

Het restaurant is bescheiden ingericht met subtiele Japanse decoraties. Het personeel is internationaal van achtergrond waarbij minimaal 50% de Japanse taal spreekt. Het restaurant heeft 60 binnenplaatsen en 60 zitplaatsen op het buitenterras.

Met de nieuwe vestiging in Amstelveen is de grote wens van manager Ken Claes uitgekomen; “Juist omdat Amstelveen de woonplaats is van zo vele Japanse expats, hopen wij dat liefhebbers hun weg weten te vinden naar Tokyo Ramen. Naast expats hopen wij natuurlijk dat alle inwoners van Amstelveen kennis maken met Ramen.”