Oldtimers event op het Stadshart Amstelveen

AMSTELVEEN – In het Stadshart in Amstelveen wordt op zaterdag 2 en zondag 3 juni de eerste editie van “Unexpected Wheels” georganiseerd. Dit evenement brengt een bijzondere collectie auto’s naar het Stadshart. Bezoekers worden getrakteerd op de meest imponerende klassieke auto’s van Nederland en auto’s van befaamde merken als Porsche, Ferrari en Cadillac.

Daarnaast wordt op zondag een tourrit georganiseerd. Gedurende honderd kilometer trekt een typisch Oud Hollands panorama voorbij waarvan de start en de finish op het Stadsplein zal plaatsvinden. Meedoen aan de tourrit op zondag 3 juni kan via: www.unexpectedwheels.nl.

Tijdens het evenement kunnen Personal Shopping Card houders een Ferrari Experience winnen door op locatie zijn of haar kaart te laten scannen. Het gehele weekend staat in het teken van de fifties en sixties met het oldtimers thema. Zo worden de hapjes uitgedeeld door o.a. dames op rollerskates. Ook kan je als Sandy en Danny op de foto in de Grease photo booth. Tot slot is er live muziek, diverse foodtrucks en zijn er kinderactiviteiten. Het kindertreintje rijdt het hele weekend door het Stadshart en kinderen mogen ritjes maken in een bijzondere klassieker.

Voor meer informatie zie: www.stadshartamstelveen.nl