Onno Wesseling presenteert nieuw boek bij Venstra

 Onno Wesseling presenteert op donderdag 7 juni zijn nieuwe boek Licht bij boekhandel Venstra. ‘In zijn derde roman (Licht) toont Wesseling zich wederom een groot verteller. Vanaf het begin bouwt hij de spanning op en sleurt de lezer mee in de wereld van de Bergense School, een verdacht schilderij, de muziek van Sinatra, maar vooral een onbekende familiegeschiedenis. Onno Wesseling verdient u als lezer, of beter u, de lezer, verdient Onno!’ – Remco Houtepen, boekverkoper bij Venstra.

Over Licht
Rosa is de blinde bewoonster van een villa in kunstenaarsdorp Bergen. Ze overweegt een deel van de door haar jong overleden man bijeengebrachte schilderijencollectie van de Bergense School te schenken aan een museum in Alkmaar. Indra, conservator en zoon van een oude vriend, komt de verzameling inspecteren. Als Rosa tijdens het bezoek van Indra overlijdt, neemt haar dochter Amy het contact over. Het onderzoek naar de echtheid van de schilderijen breekt een voor Indra en Amy onthutsend verleden open over hun beider ouders. Want, wie was eigenlijk de bij een auto-ongeluk omgekomen vader van Amy? Wat heeft Rosa al die jaren over zichzelf verzwegen? En wat is het verhaal achter de verdwijning van Indra’s moeder?

Over Onno Wesseling
Onno Wesseling (Amstelveen, 1967) was klassiek zanger en zangdocent, tot een gehooraandoening hem dwong te stoppen met zingen. Hij studeerde Nederlands recht, had een praktijk als fysiotherapeut, was karatedocent en begon een onderneming als bonbonmaker. In 2013 debuteerde Wesseling met De eeuw van Carlos Moreno Amador, gevolgd door het autobiografisch geïnspireerde Suiker (2016).

Donderdag 7 juni, aanvang 19:00 uur. Toegang gratis. Aanmelden: niet verplicht wel erg praktisch … tel 0206419880 of mail: info@venstra.nl.