Op dievenpad bij BP Bovenkerk samen met jong kind

  Een aantal weken geleden kreeg politie Amstelveen een aangifte binnen van het BP tankstation aan de Noorddammerlaan in Amstelveen. Omdat het tankstation beschikt over een goed camerasysteem kreeg de politie duidelijke beelden van twee mannen die de verkoopster afleiden, terwijl een derde man met een jong kind het kantoor binnenloopt en 450 euro wegneemt.

In het oosten van Nederland hoorde een politieagent over de aangifte uit Amstelveen. Hij vroeg de beelden van het tankstation op en herkende de daders. Het blijkt om een een landelijk opererende bende te gaan die overal diefstallen pleegt. De politie heeft de verdachte die het geld wegnam in Noord-Brabant kunnen aanhouden.

De verdachte bleek geen vaste woon- of verblijfplaats te hebben en is inmiddels verhoord over meerdere diefstallen in Nederland.