Rommelmarkt Stadstuinen tijdens evenement Bevrijdingsdag

AMSTELVEEN – Heb je tijdens Koningsdag niet alles kunnen verkopen? Niet getreurd. Tijdens Bevrijdingsdag kun je een nieuwe poging doen om je spulletjes alsnog te verkopen en/of te ruilen.

Amstelveen Oranje heeft dit jaar tijdens Bevrijdingsdag speciaal ruimte gemaakt voor verschillende vrijmarktplekken voor Amstelveense kinderen tot en met 11 jaar. De plekken worden verdeeld onder het motto ‘Wie het eerste komt het eerst maalt’. Geïnteresseerden kunnen zich voor aanvang melden bij de organisatie van Amstelveen Oranje op het terrein van de Stadstuinen. De start is om 11.00 uur.

De organisatie vraagt de aanwezigen wel om de aanwijzingen en spelregels op te volgen. Verder moeten de plekken na afloop netjes worden achtergelaten. Tenslotte wil de organisatie nogmaals benadrukken dat de vrijmarkt voor kinderen tot 11 jaar is uit Amstelveen.