Superjuffie/SuperMees 2018 verkiezing van start

AMSTELLAND – Boekhandel Venstra organiseert voor de vierde keer de Superjuffie/SuperMees verkiezing voor Amstelveen en Omstreken. Is jouw juf of meester Superjuffie of SuperMees 2018? Laat weten waarom jouw juf of meester moet winnen. Haal de flyer op bij boekhandel Venstra of vraag er naar op school. Vanaf dinsdag 22 mei is de flyer beschikbaar.

Lever de flyer uiterlijk maandag 18 juni in bij boekhandel Venstra in de Superjuffie/SuperMees-box.
De drie genomineerde juffen of meesters krijgen uiterlijk 22 juni bericht. Zij worden samen met de klas op donderdag 28 juni bij Venstra verwacht voor een feestelijke prijsuitreiking.

Superjuffie is de hoofdpersoon in de boeken van Janneke Schotveld. Een juf die kan vliegen en dieren kan redden. Mees Kees, invalmeester uit de boeken van Mirjam Oldenhave, leert het vak en wordt daarbij geholpen door de leerlingen. Dat leidt tot hilarische situaties.