Tuincentrum geeft tweede ‘Voorelkaar Geranium’ cadeau

AMSTELVEEN – Amstelveenvoorelkaar en tuincentrum Life & Garden bundelen de krachten voor extra aandacht. Zaterdag 12 mei tussen 10.00 en 16.00 uur krijgt elke bezoeker aan Life & Garden Amstelveen bij aankoop van een ‘Voorelkaar Geranium’, de tweede geranium cadeau, om aan iemand te geven die wel wat extra aandacht kan gebruiken.

Amstelveenvoorelkaar, de online marktplaats voor vrijwillige hulp, vond in Tuincentrum Life & Garden een sympathieke partner om gezamenlijk deze actie mee op te zetten. Paul Jongerius, één van de eigenaren van het familiebedrijf: ‘Wij zetten ons graag in voor de lokale samenleving. Deze actie is voor ons een mooie manier om onze betrokkenheid bij Amstelveen te laten zien. ‘ Margo Rijerkerk, projectleider van Amstelveenvoorelkaar voegt daaraan toe: ‘Iedereen kent wel iemand die wat extra aandacht verdient. Bijvoorbeeld die oudere alleenstaande dame, die collega die al een tijdje ziek is. Of gewoon je buurman, omdat het zo’n aardige man is. Juist een klein gebaar, maakt vaak al een groot verschil. En daarbij is het ook gewoon nog eens heel leuk om te doen.’