Winnaar Libris Literatuur prijs 2018 Murat Isik bij Venstra

AMSTELVEEN – De winnaar van de Libris Literatuur Prijs 2018, Murat Isik, komt zaterdag 26 mei naar boekhandel Venstra. Hij won de prijs met zijn roman ‘Wees onzichtbaar’. Welke vraag zou u Murat Isik willen stellen? Laat het weten via info@venstra.nl. In een flits interview beantwoordt Murat uw vraag.

Wees onzichtbaar vertelt over de wanhopige strijd van een gezin tegen een tirannieke vader en is een prachtige coming of age van een sensitieve jongen die opgroeit in een onveilige wereld, gebaseerd op Murat Isiks eigen jeugd. Maar het is ook een schitterende en kleurrijke ode aan de Bijlmer.

Zaterdag 26 mei, aanvang 14:30 – 15:15 uur. Toegang: gratis. Boekhandel Libris Venstra, Stadsplein 102 A in Amstelveen.
Aanmelden: niet verplicht wel erg praktisch, tel 0206419880 of mail info@venstra.nl.