Ziekenhuis Amstelland houdt Open Huis met informatiemarkt en demonstraties

AMSTELVEEN – Ziekenhuis Amstelland bestaat dit jaar vijftig jaar. Daarom is er woensdag 16 mei een open huis van 16.00 tot 20.00 uur. Vanuit de hoofdingang is er variëteit aan kraampjes waar u informatie vindt over de (medische) zorg die het ziekenhuis biedt. Onder meer over vaatchirurgie, borstkankerzorg, wondzorg, kwaliteit en veiligheid, apotheek, MDL en meer. Ook kunt u een kijkje nemen op de poliklinische operatiekamer op het Behandelcentrum.

Bij de ontmoetingsruimtes is het arbeidsmarktcafé met informatie over de vacatures en de opleidingsmogelijkheden die er in Ziekenhuis Amstelland zijn. Maak bijvoorbeeld kennis met de verpleegkundigen en andere collega’s. Zij kunnen u alles vertellen over hoe leuk het is om in Ziekenhuis Amstelland te werken. Speciaal voor scholieren is er een interactieve voorstelling over het vak van verpleegkundige. Deze voorstelling wordt afgewisseld met een demonstratie van een reanimatie in het ziekenhuis. Ook hierbij is het mogelijk een handje mee te helpen. Wilt u verzekerd zijn van een plek? Schrijft u zich in via de website.

Cateraar Marfo houdt tijdens het open huis een proeverij. Laat u overtuigen hoe smakelijk een ziekenhuismaaltijd tegenwoordig is. Enkele specialisten houden een korte lezing. De nadruk ligt hierbij op gezondheid, lifestyle en voeding. Natuurlijk kunt u dan vragen stellen.

Omdat het operatiecomplex, het laboratorium en het behandelcentrum tot 18.00 uur nog in bedrijf zijn, is het op die afdelingen niet mogelijk om een kijkje te nemen. Deze afdelingen zijn wel vertegenwoordigd op de informatiemarkt. Gratis parkeren kan op P1, P2 en P4.

Kijk op de website www.ziekenhuisamstelland.nl voor meer informatie.