Ziekenhuis Amstelland zet medewerkers in de bloemetjes

AMSTELVEEN Ziekenhuis Amstelland heeft zaterdag 12 mei op de Dag van de Verpleging alle medewerkers die aan het werk waren verrast met een kleurrijke bos bloemen. Voor de bos bloemen moesten ze wel zelf aan de slag, omdat het een boeket was dat ze zelf konden samenstellen. Een bloemist die normaal gesproken werkt vanuit een loods aan de Albert Cuyp, stond zaterdagmiddag met een bloemenkraam in de tuin van het personeelsrestaurant. Bloemen waren er volop, want er moest wel iets te kiezen zijn.

Tussen 14.30 en 16.30 uur was de bloemenkraam ‘open’. Het was een kleurrijk tafereel. De medewerkers konden de attentie erg waarderen.

Elk jaar is er op 12 mei – de verjaardag van Florence Nightingale – over de hele wereld bijzondere aandacht voor de inzet van verpleegkundigen.