Zondag 27 mei start seizoen Openluchttheater Elsrijk

AMSTELVEEN – Openluchttheater Elsrijk start dit weekend met het nieuwe seizoen. Vanaf zondag 27 mei kunnen Amstelveners weer genieten van verschillende voorstellingen.  Er zijn optredens voor zowel kinderen, jongeren als ouderen. Zo is er is een ouderensongfestival,  komt cabaretier  Ronald Snijders en komen er nog veel meer artiesten.  Tijdens de zomer van 2018 zijn er bijna 15 voorstellingen te bewonderen.

Zondag 27 mei is de eerste voorstelling van seizoen 2018 is een muzikaal spektakel met de Harmonie St. Caecilia uit Bavel. Een familieprogramma met solisten Marie Louise Nelemans en Wesley de Ridder. Veel Nederlandstalige muziek en arrangementen speciaal gemaakt voor Openluchttheater Elsrijk.

Ook de bekende Amstelveense clown Hoky Poky zal zijn kunsten vertonen. Tevens is er de feestelijke Opening van de Blokhut.

Het theater is zondag open om 14:30 uur, de voorstelling begint om 15:00 uur en de toegang is € 5. Bekijk het volledige programma op de site van het openluchttheater.