Zondag open dag ponymanege Equito

AMSTELVEEN – Ponymanege Equito houdt op zondag 27 mei haar jaarlijkse open dag. Thema is “Een reis rond de wereld”. Omdat Equito 15 jaar bestaat hebben hun ruiters samen met de pony’s een echte ponymusical gemaakt. Onderweg maak je kennis met verschillende paardenrassen en – sporten en wordt je getrakteerd op spectaculaire shows en leuke ponyspelletjes. Je kunt ook zelf aan allerlei activiteiten deelnemen. Iedereen is welkom en de toegang is gratis.

Naast de ponymusical ‘Quito’s reis’ strijden tijdens het ponyspelletjestoernooi twee ruiterteams om de felbegeerde Equito Wisselbokaal. Bij het ponyvoetbal, de barrellrace, het Equitospel en nog veel meer spannende ponyspellen meten zij hun krachten. Uiteraard kunnen zij wel wat aanmoediging gebruiken! Sponsor jouw favoriete team en doe mee aan de sponsorloterij en win mooie prijzen.

Bezoekers kunnen ook zelf aan de slag: test jouw ponykennis tijdens een speurtocht, kleur de kleurplaten van de Equito pony’s of volg een voltigeles op Ollie, het voltige-oefenpaard. Ook kunnen kinderen onder begeleiding een rondje stappen op één van de pony’s. Er is een kraam met tweedehands ruiterspullen, waarvan de opbrengst ten goede komt aan Brooke Hospital for Animals.

Zondag 27 mei, van 11:00 tot 17:00 uur. Ponymanege Equito, Kalfjeslaan 49 in Amstelveen. De manege ligt net ten zuiden van het Amstelpark, waar de Kalfjeslaan uitkomt op de Amsteldijk-Noord. Een routekaartje en meer informatie kunt u vinden op onze website: www.equito.nl.