Afscheidsdisco voor alle groep 8 leerlingen in P60

AMSTELVEEN – Welcome to Highschool is de afscheidsdisco voor alle groep 8 leerlingen. Op zaterdag 30 juni organiseert P60 in samenwerking met de Blitsflits Crew alweer voor het negende achtereenvolgende jaar het groep 8 feest.

Wat houdt dat nu precies in? Dit feest wordt georganiseerd voor iedereen die nu in groep 8 zit en na de zomervakantie naar het voortgezet onderwijs gaat. Tijdens dit feest krijgt iedereen een armbandje met de school waar je na de vakantie naartoe gaat. Op deze manier kun je al vrienden maken met andere kinderen die straks naar dezelfde school gaan.

Het feest duurt van 20:00 tot 23:00 uur. Na afloop moet je binnen in P60 opgehaald worden door één van je ouders of verzorgers! Je mag niet zonder begeleider naar buiten. Uiteraard mag je ook eerder binnen in P60 worden opgehaald.

De Blitsflits Crew bestaat uit jongeren die elke maand in ontmoetingscentrum De Meent een disco organiseren voor iedereen die in groep 7 en 8 zit en doen dit al vele jaren.

Meer informatie en tickets: P60