Amstelland Festival: Q Music Party, Hollandse avond en familiedag

UITHOORN – De alweer vijfde editie van het Amstelland Festival vindt plaats op 29 juni, 30 juni en 1 juli op het evenemententerrein aan de Randhoornweg in Uithoorn.
Ook dit jaar zijn er twee feestavonden – Hollandse Avond – en  Q-Music The Party – met zowel live muziek als DJ’s. Zondag sluit een familiedag het festival af met o.a. een groot kidsplein met gratis attracties voor kinderen, diverse optredens en nog veel meer.

Hollandse Avond, vrijdag 29 juni 2018. Het festival opent haar deuren om 17.00 uur en de avond is om 01.00 uur afgelopen. De vrijdagmiddagborrel en De Hollandse Avond bieden u niemand minder dan Tino Martin, Mark Fledderman, Edo Barends, Danny Terp, Wesly Bronkhorst en Richard Hollands.

Q MUSIC FOUTE PARTY, zaterdag 30 juni 2018. Het festival opent haar deuren om 20.00 uur en de avond is om 01.00 uur afgelopen.

Familiedag, zondag 1 juli 2018. Het festival opent haar deuren om 11.00 uur en de dag is om 20.00 uur afgelopen. Met o.a. Yves Berendse, Johnny le Maire, het meezingteam, ezel rijden, schminken en nog veel meer.

Het Amstelland Festival vindt plaats op het festivalterrein nabij voetbalvereniging Legmeervogels te Uithoorn (Randhoornweg, 1421 AA Uithoorn). Er is voldoende parkeergelegenheid. Tickets zijn verkrijgbaar via voorverkoop, online en aan de deur.