Amstelveense actievoerders willen nu ‘buurtborrel’ bij kraakpand

AMSTELVEEN – De groep Amstelveners die al eerder een ‘biertje gedronken’ hebben bij het gekraakte kantoorpand aan de Mr. Groen van Prinstererlaan, hebben woensdagavond een nieuwe actie aangekondigd. Dit keer onder de naam ‘Project X: Buurtborrel Amstelveen’.

In de uitnodiging op facebook is te lezen dat zij niet tevreden zijn met het effect van de eerdere demonstratie en dat zij er daarom nog een organiseren. Er wordt opgeroepen voor een vreedzaam protest met woord en eventueel spandoeken. Ondanks alles bedanken zij in de begeleidende tekst bij de uitnodiging wel de gemeente Amstelveen: ‘”Tevens willen wij de gemeente Amstelveen bedanken voor alle inspanningen rond deze kwestie, wij begrijpen dat het moet handelen met de tools die geboden worden vanuit Den Haag.”

Lees hier de brief die naar omwonenden is gestuurd…