Auto bekogeld met wijnfles op Groenelaan

AMSTELVEEN – Een auto is donderdag 31 mei vermoedelijk met een wijnfles bekogeld op de Groenelaan. De meldt de politie vandaag.

De bestuurder reed rond twee uur in de middag in een rode Toyota Auris vanaf In de Wolken linksaf de Groenelaan op. Na ongeveer 300 meter hoorde hij ene harde klap en is hij gestopt. Op de rechter achterdeur zat verse schade. Nadat de bestuurder een stukje terug gelopen was vond hij een kapotte wijnfles. Het vermoeden bestaat dat de wijnfles naar beneden gegooid is vanaf de flat Monte Rosa. De bestuurder is enorm geschrokken. “Ik heb enorm geluk gehad dat de fles niet door de voorruit of het dakraam is gegaan,” aldus de bestuurder.

De politie neemt het incident hoog op. Heeft u informatie over dit voorval neem dan contact op met de politie op 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Ook het online tipformulier kan gebruikt worden voor het delen van informatie.