A’veen Live: Motorcrossgiganten in gesprek over vroeger en nu

AMSTELVEEN – Presentator Dirk Landsaat: “Deze aflevering van Amstelveen Sport Live kwam ’toevallig’ tot stand tijdens een trainingsuurtje in de sportschool. Via mijn fietscoach en alleskunner Ger Boonstra maakte ik daar kennis met Gerrit Wolsink, motorcross- en endurocoryfee uit de jaren ’70 en ’80 van de vorige eeuw.”

Benieuwd naar de rijke ervaringen van “de vliegende tandarts” was een afspraak voor een interview snel gemaakt.
Latersloot ook Boonstra’s vriend en ook al zo’n motorcrack uit vroeger tijden, Martin Schalwijk aan.
Met deze drie matadoren uit de motorsport van weleer werden op het terras van Grand Café All Sports herinneringen opgehaald over toen en gaven zij ook hun visie op de ontwikkelingen van vandaag in hun grote passie.