Bandenprikker Ophelialaan Aalsmeer opgepakt

AALSMEER – De politie uit Aalsmeer is dringend op zoek naar autobezitters die slachtoffer zijn geworden van de bandenprikker die actief is geweest op de Ophelialaan. Dit wordt gemeld op hun facebookpagina. De agenten zijn met name op zoek naar mensen die nog geen aangifte hebben gedaan,

Op de Ophelialaan in Aalsmeer, tussen de Hortensialaan en de N196, was al een tijdje een bandenprikker actief. Zeer regelmatig werden hier autobanden lek gestoken en/of geprikt. Het kostte enig speurwerk en geduld om het bewijs rond te krijgen, maar uiteindelijk is er iemand aangehouden. Het gaat om een 64-jarige man uit Aalsmeer, dit weet mediapartner NH te melden

Wat nog ontbreekt op dit moment zijn aangiftes. De politie weet dat er banden van ongeveer twintig auto’s lek gestoken zijn de afgelopen maanden, maar zij hebben nog niet van de helft een aangifte binnen.

De Aalsmeerse politie hoopt dan ook meer aangiftes binnen te krijgen. Bent u slachtoffer geweest van de bandenprikker en heeft u nog geen aangifte gedaan, neem dan contact op via 0900-8844 om dit alsnog te doen. Kent u iemand die slachtoffer is geweest van de bandenprikker en die nog geen aangifte heeft gedaan, maak hem of haar dan attent op op onderstaande oproep.