Cursuskrant Participe Amstelland 2018-2019 uit

AMSTELLAND – Italiaanse les in De Meent, vegetarisch koken in Westend of pilates in De Bolder? Het programma van Participe Amstelland voor het komende cursusseizoen 2018-2019, dat in september start, is te lezen in de nieuwe cursuskrant. De cursussen in onder andere wijkcentra in Amstelveen, Aalsmeer en Uithoorn worden voor het eerst onder de nieuwe naam uitgebracht. Voorheen gebeurde dit als Vita Amstelland en AanZ Amstelveen.

In het nieuwe aanbod zijn veel vertrouwde cursussen te vinden als Meer Bewegen voor Ouderen en Yoga, maar er is ook nieuw aanbod als Anders afvallen, Bridge, Gezond leven gezond eten, Hardlopen voor dummies, Werken op een iPad en Macramé. Of u nu creatief, sportief of digitaal aan de slag wilt, er is voor ieder wat wils.

De nieuwe cursuskrant ligt o.a. in de wijkcentra, bibliotheek en het Raadhuis. Maar u vindt hem ook online:  Participe Amstelland waar u ook terecht kunt voor inschrijving en meer informatie.