Dagbesteding Groenelaan houdt feestelijke open dag

 Dagbesteding Groenelaan opent op zaterdag 16 juni a.s. haar deuren voor de buurt en trakteert op gebak en live-muziek. Op deze manier willen de medewerkers van de Dagbesteding aan buurtbewoners en geïnteresseerden laten zien wat zij zoal doen met en voor hun bezoekers.

Dagbesteding Groenelaan verzorgt activiteiten en dagbesteding voor mensen die dat niet meer helemaal zelfstandig lukt, bijvoorbeeld door een lichamelijke beperking, ziekte of vergeetachtigheid door bijvoorbeeld dementie. Daarbij wordt gekeken naar wat iemand nog wél zelf kan, zodat activiteiten niet alleen leuk en gezellig zijn, maar ook zinvol, met als doel: aan het einde van de dag met een voldaan gevoel weer naar huis.

Tijdens de open dag krijgen de bezoekers een beeld van de uiteenlopende activiteiten die er ondernomen worden, kan er kennisgemaakt worden met bezoekers en wordt er getrakteerd op koffie en appelgebak onder het genot van live pianomuziek. Van 12:00 tot 17:00 zijn de deuren voor belangstellenden geopend.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de medewerkers van Dagbesteding Groenelaan via: dagbestedinggroenelaan@amstelring.nl of  020- 42606631.

Dagbesteding Groenelaan, De Helpende Hand 91186 AB Amstelveen.