Eén op zeven koopwoningen Amstelveen boven miljoen euro

AMSTELVEEN – Eén op de zeven koopwoningen in Amstelveen staat in de verkoop voor een prijs van boven de miljoen euro. Het gaat om 48 woonhuizen en negen appartementen. In totaal worden op het ogenblik 348 Amstelveense woningen te koop aangebonden op Funda.

De goedkoopste Amstelveense koopwoning is te vinden aan de Ds. O.G. Heldringstraat nabij het Augustinuspark. Hier wordt een tweekamerappartement van 48 vierkante meter aangeboden voor 175.000 euro. Wie een goedkope eengezinswoning zoekt in de gemeente Amstelveen komt uit in Nes aan de Amstel. Aan De Oude Visscher staan twee woningen te koop voor iets minder dan drie ton.

Een eengezinswoning in de plaats Amstelveen is pas te vinden vanaf 350.000 euro. Dan gaat het bijvoorbeeld om een woning zonder zolder van 94 vierkante meter op Turfschip.  Een woning van 88 vierkante meter in de Jacob de Graeflaan in het gewilde Randwijck wordt voor 425.000 aangeboden.