Familiequiz: De Geschiedenis van Amstelveen

AMSTELVEEN – Test op 17 juni in de bieb jouw kennis van Amstelveen met de familiequiz ‘De Geschiedenis van Amstelveen’. Speel ‘petje op, petje af’, leer en win met de auteurs van ‘Monumenten van Amstelveen’.

Wat weet jij van Amstelveen? Aan de hand van quiz vragen ga je opzoek naar de persoon of familie die het meeste weet over de geschiedenis van Amstelveen.

Bemachtig één van de vijftig petje en speel mee met als inzet een gratis exemplaar van Monumenten van Amstelveen. Pim Smit en Bert van Dijck, auteurs van ‘Monumenten van Amstelveen‘, leggen de zaal vragen voor over opmerkelijke feiten uit de geschiedenis van Amstelveen verrijkt met beeldmateriaal. Na elke vraag volgt een stemronde: Zet je petje op bij antwoord A, zet je je petje af bij antwoord B. We gaan door tot we een winnaar hebben.

Kom meedoen aan deze gezellige en leerzame quiz voor kinderen vanaf 10 jaar, ouders en grootouders. Er zijn 50 petjes, dus wees er op tijd bij!
Omdat na elke vraag een korte uitleg volgt over het goede antwoord kom je gegarandeerd meer te weten over je eigen woonplaats Amstelveen.

Gereserveerde petjes moeten 30 minuten voor aanvang worden opgehaald.

17 juni 2018, van 16:00 tot 17:00 | Stadsplein Amstelveen

Kosten: Toegang gratis