Fan Joost loopt ontmoeting Shakira mis op ‘zijn’ Ridammerhoeve

 Fans van Shakira hadden zondag de uitgelezen kans om haar te ontmoeten op de geitenboerderij in Amstelveen. De zangeres kwam daar langs een dag na haar optreden in de Ziggo Dome. Joost, keukenhulp van de boerderij, is fan van het eerste uur, maar had uitgerekend zondag een vrije dag genomen en dat kwam hem duur te staan.

“Het komt niet vaak voor dat ik op een zondag vrij ben,” zegt Joost tegen onze mediapartner NH Nieuws. “En dan gebeurt er dit.” Alle werknemers gingen met de superster op de foto, behalve de grootste fan van het bedrijf. “Echt ontzettende pech.”

Shakira was in de stad vanwege een concert in de Ziggo Dome, dat ze zaterdagavond gaf. Tom Dam was een van de gelukkige werknemers die er wél bij kon zijn. Hij was de geiten aan het melken, toen hij opeens een belletje kreeg dat Shakira langs wilde komen. “Ik dacht eerst dat het een geintje was, maar ze kwam echt. Ze wilde een geit melken,” vertelt Tom lachend. “Het was heel bijzonder.”

Megafan Joost moet het doen met de foto’s die zijn collega’s hebben gemaakt van de zangeres, want dat kans dat ze ooit terugkeert naar de boerderij is vrij klein. Toch doet hij een kleine oproep om haar te ontmoeten, want hij zou een moord doen voor een handtekening. “Kom nog een keer!”