Het Duitse Unzucht met Johnny Deathshadow in P60

AMSTELVEEN – Op donderdag 22 november maakt P60 het podium vrij voor de mysterieuze rockers van Unzucht. De Duitse formatie met frontman Daniel Schulz brengt P60 samen met special guest Johnny Deathshadow in duistere sferen.

De duistere rock van Unzucht is rijk aan melodie, alhoewel het daarbij zeker geen agressiviteit inlevert. Onder leiding van frontman Daniel Schulz brengt Unzucht pijnlijk eerlijke, Duitstalige lyrics in combinatie met snoeiharde drums en gitaren. En ook live wordt de volumeknop zo ver mogelijk opengedraaid: de instrumenten krijgen het zwaar te verduren en het publiek is binnen no-time om. Rauw, charmant en met onverminderde energie.

Unzucht komt niet alleen naar P60. De avond wordt compleet gemaakt met special guest Johnny Deathshadow. Vorig jaar mocht deze band al het voorprogramma doen van onder andere Stahlmann en Ministry. Hun horror-punk sound is in de loop der jaren ontwikkeld in een moderne, door electro beïnvloedt geluid.

Kaarten voor deze avond kosten €15 in de voorverkoop. Op de dag van het evenement kosten deze €16. Aanvang is 20.00 uur. Aanvang is 20.30 uur.