High Tea bij schooltuinen Middenhoven

 Inwoners van Waardhuizen en Middenhoven kunnen woensdag 11 juli samen met buurtgenoten kennis maken met de schooltuinen Middenhoven. Ontdek hoe prachtig de tuintjes zijn en leer uw buurtgenoten kennen. Dit alles onder het genot van een drankje en hapje uit eigen tuin en aangeboden door Stichting Waardhuizen Middenhoven.

De activiteit is gratis. Graag wel voor 6 juli aanmelden door een e-mail te sturen naar Brenda van Oeveren (b.van.oeveren@participe.nu) of bij de balie van Middenhof, ’s ochtends geopend van maandag tot en met donderdag.

Er wordt verzameld op 11 juli om 13:00 uur in wijkcentrum Middenhof (Dr. Willem Dreesweg 155) om gezamenlijk naar de schooltuin te lopen. U kunt ook op eigen gelegenheid naar de schooltuinen (Grote Beer 66A, achter de pierenbadjes) gaan. Het programma is van 13:30-15:00 uur.